İYİ Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Bora Küçükçetin İYİ Parti Ergene Belediye Meclis Üyeleri Aday Tanıtım Toplantısı Yaptı

İYİ Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Bora Küçükçetin, Marmaracık Göl Restoranda düzenlenen İYİ Parti Ergene Belediye Meclis Üyeleri Aday Tanıtım Toplantısında kendisine en çok sorulan “Siyasi rakiplerinizden sürekli parti değiştirdiğiniz konusunda eleştiri alıştırıyorsunuz. Konuyu nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna açıklık getirdi.
Küçükçetin; CHP Genel Başkanının baba ocağına dönün çağrısından sonra üyelik için müracaat ettiğini fakat üyeliğinin ret edildiğini söyledi. Parti değiştirmesini söz konusu yapanların üyeliğini ret edenler olduğunu ifade etti. İçinin şeffaf geçmişinin temiz olduğunu vurgulayan Küçükçetin; “Bana söyleyebildikleri tek şey Bora Küçükçetin çok parti değiştirdi oluyor. Varsın onu söylesinler… Yolsuzluk yaptı diyebilirler mi? Haksızlık yaptı diyebilirler mi? Adam sattı diyebilirler mi? Şaibeleri var diyebilirler mi? Skandalları var diyebilirler mi? Diyemezler!” diye konuştu.